Anisa - Love On Top | Netët Live | The Voice Kids Albania 2019

by: The Voice Albania / The Voice Kids Albania     Published on: 06 April 2019

Views: 17,129

191    17   

Description :

Anisa këndon këngën "Love On Top" nga Beyonce në Netët Live| Skuadra Arilena | Netët Live | Live 3 |The Voice Kids Albania 2019, Sezoni 3, Episodi 3Vizitoni faqen zyrtare - http://thevoice.top-channel.tvPër më shumë video regjistohuni në - https://www.youtube.com/c/thevoiceofalbaniaTHE VOICE KIDS ALBANIA - SOCIAL MEDIAFacebook - https://www.facebook.com/thevoice.albania/Twitter - https://twitter.com/VoiceAlbaniaInstagram - https://www.instagram.com/voicealbania/SnapChat - https://snapchat.com/add/thevoicealbaniaÇFARË ËSHTË "THE VOICE KIDS ALBANIA""The Voice" mban firmën e "Talpa International Productions" dhe promovon zërat më të mirë të muzikës së lehtë, që duan të lançohen në tregun muzikor. Ky kompeticion bazohet vetëm tek "zëri" i konkurrentit, gjë që e bën të dallojë nga formatet e tjera në botë.