DATING: CFARE DUHET TE BESH KUR AI S'TE KTHEN SMS

by: Anabel Entertainment     Published on: 14 June 2018

Views: 151,964

1,033    69   

Fast Download

Description :

Hostel by Anabel" eshte nje bashke-prodhim i Anabel Entertainment dhe INTVKrijuar nga : Dalina BuziBashke-moderatore: Alberta KamenicaAna HaxhimaliDeamishel HoxhaMegi PojaniFormulimi muzikor: Klodeta Buzi/ Akademia "Hollywood"Realizimi artistik: Anabel EntertainmentRealizimi audio - vizual : Studio "Videoline"Programi mundesohet nga Algotherm, Vodafone Albania, Abi Bank dhe Tona.