Ftesë në 5, Një shtëpi ”çunash” si ajo e Julka Gramos, 20 Shtator 2019, Pjesa 1

by: Top Channel Albania     Published on: 20 September 2019

Views: 18,430

65    14   

Fast Download

Description :

Tema: Një mamë çunash si Julka Gramo. Ditët e rrëmujshme në familjen Islami me djemtë Ian dhe Greg. Emocionet e ditës së parë të shkollës dhe si i ndajnë detyrat kur duhet të kujdesen për fëmijët.Te ftuar: Julka GramoPër më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwKFor more content from click HERE: www.top-channel.tvLike Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTsFollow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2UFollow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH#FteseNe5 #TopChannel