KEMI NJERI-TJETRIN Episodi 1

by: Anabel Entertainment     Published on: 28 November 2017

Views: 192,489

940    61   

Fast Download

Description :

Synopsis: “Kemi njëri-tjetrin” është një serial web-i me 6 seri, i pari i këtij lloji në Shqipëri. Në qendër të serialit janë dy mikesha të ngushta, Megi dhe Ojna dhe aventurat e tyre në kërkim të “mashkullit ideal” në Tiranë. Seriali u mundësua nga Strongbow.Kasti:Episodi 1: Ma la SeenAktorët: Megi – Megi Pojani/ Ojna – Ojna PapaProduksioni: Anabel Entertainment Skenari dhe regjia: Dalina Buzi Fotografia: Egon MusliuKamera: Metlind KepiMontazhi: Endri PupaMuzika: Klodeta Buzi/Akademia HollywoodVenddodhja: Noor Bar