KEMI NJERI TJETRIN EPISODI 4 "E madhja Tiranë e vogël"

by: Anabel Entertainment     Published on: 07 December 2017

Views: 172,929

620    42   

Fast Download

Description :

“Kemi njëri-tjetrin” është një serial web-i me 6 seri, i pari i këtij lloji në Shqipëri. Në qendër të serialit janë dy mikesha të ngushta, Megi dhe Ojna dhe aventurat e tyre në kërkim të “mashkullit ideal” në Tiranë. Seriali u mundësua nga Strongbow. Episodi 4: E madhja Tiranë e vogël.Aktorët: Megi – Megi Pojani/Ojna – Ojna Papa/ Albi – Andi Shkëmbi/ Drini – Griseld KapllanajytggProduksioni: Anabel EntertainmentSkenari Dalina Buzi Fotografia: Egon MusliuKamera: Metlind KepiMontazhi: Endri PupaMuzika: Klodeta Buzi/Akademia HollywoodVenddodhja: Noor Bar