Codedwap

Zone e lire - ‘Nga ke humbur?’ Klajdi Haruni dhe Vallja e Veres! (18 shtator 2015)

by: RTV KLAN     Published on: 21 September 2015

Views: 52,731

192    21   

Description :

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Emision LIVE nga Arian Cani ne KLANHD & TVKLAN